Ziekte & herstel

Ik ben ervaringsdeskundige van borstkanker. Door wat ik heb meegemaakt, kan ik anderen helpen tijdens het proces. Dit kan vanaf diagnose, tijdens behandelingen, herstel of een later moment om het leven weer op te pakken.

Mijn boek met ervaringen en heel veel praktische tips heet "Kill the bastard", wat mijn motto was. Op een positieve manier is de diagnose fase tot en met herstel beschreven aangevuld met inspirerende foto's van eigen werk en quotes. 

Graag inspireer ik anderen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Vooral ook naast de ziekenhuisbehandelingen op mentaal en fysiek vlak (#coaching #complementairezorg ).

 

Graag geef ik ook workshops om samen verbinding te ervaren en elkaar te helpen. Zie hiervoor nieuws & inspiratie.

Boek "Kill the bastard -  praktische hulp bij borstkanker"

Tijdens herstel kreeg ik het idee om met mijn ervaringen lotgenoten te helpen, wat resulteerde in een boek met ruim 200 tips. Zo hoop ik anderen te inspireren en de zoektocht die ik aflegde hen te besparen. Ook mensen aan de zijlijn kunnen het lezen om meer te weten te komen wat er bij zo'n proces komt kijken. 

Meer informatie :

- websites : Werknemer - Renske van Schie - StapNu of Inspirerend Renske van Schie Borstkanker (tegenkanker.nl)

- interviews : Renske (41) had borstkanker: ’Het is echt een wake-upcall geweest’ | Verhalen achter het nieuws | Telegraaf.nl en Magazine Leef! 36 (yumpu.com) (bladzijde 54-55)

- vlog : Uit een nare ervaring, kunnen goede dingen voortkomen - Jij speelt de hoofdrol

- beschikbaar in Erasmus bibliotheek voor onderzoek om borstkankerzorg te verbeteren : Kill the bastard - Patiëntervaringsverhalen (patientervaringsverhalen.nl)

 

Meer inspiratie? Zie social media:

Verkooppunten

De verkoop links vind je hier: 

Kill the bastard, Renske van Schie | 9789464375602 | Boeken | bol.com  en andere bekende boekwinkels online zoals AKO, Bruna en de Slegte.

Rechtstreeks bij de schrijver kopen persoonlijke boodschap?  Vul het formulier hieronder in en typ bij bericht dat je graag het boek wilt bestellen. Betaling via Paypal of Tikkie. 

 

ENGLISH:

E-book: https://payhip.com/b/Mzlqk https://mevrblauwinspiratie7.tentary.com/p/YGgr9k 

 

REVIEW : https://www.hebban.nl/recensie/optimistje-over-kill-the-bastard 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb