Voorstellen

Leuk dat je op deze website kijkt. Mijn naam is Renske van Schie ofwel mevr Blauw Inspiratie!

Waarom #BLAUW? Ik ben dol op deze kleur. 

#INSPIRATIE staat voor mijn creativiteit en anderen helpen.  Ik houd van mooie bloemen vandaar "flower".

 

Als een toegewijde levensgenieter, echtgenote, moeder van een zoon en dochter, ervaar ik elke dag als een nieuw avontuur om te verkennen en te koesteren.

Mijn ervaring met borstkanker (2020) heeft me getransformeerd tot een voorvechter van gezondheid en welzijn. Ik ben vastbesloten om mijn kennis en inzichten te delen, niet alleen met degenen die dezelfde strijd voeren, maar met iedereen die streeft naar een betere gezondheid.

In mijn proces naar herstel begon ik me te richten op mijn mindset. Ik ontdekte de kracht van positieve gedachten en hoe ze een immense invloed hebben op herstel en welzijn. Door mindfulness te omarmen, kon ik mijn innerlijke kracht aanboren en de controle nemen over mijn gedachten en emoties. Dit gaf me de veerkracht om met de uitdagingen van mijn ziekte om te gaan.

Als een levend bewijs van de kracht van positieve verandering, ben ik vastbesloten om anderen te inspireren.

Sportiviteit is een integraal onderdeel van mijn levensstijl. Ik ben ervan overtuigd dat een gezond lichaam bijdraagt aan een gezonde geest.

Kortom, ik probeer mijn leven te leiden volgens mijn motto “carpe diem” en ik ben vastbesloten om elk moment te omarmen en het meeste uit het leven te halen.

Rollen

Ik vervul verschillende rollen :

  • Mezelf : zijn en ik ben ook niet perfect maar dat is ok! 
  • Partner : gelukkig getrouwd met Nico
  • Moeder : van zoon (2014) & dochter (2016)
  • Werknemer : in collectief pensioen wat echt niet saai is ;) 
  • Coach : graag help ik anderen bij hun doel(en)
  • Sociaal : tijd doorbrengen met familie & vrienden
  • Levensgenieter : het leven is kort, dus véél genieten!

Profiel

Ik ben een mensen mens en een sterke vrouw; waarbij diplomatie en rationaliteit worden toegevoegd. Met kwaliteiten op structureren en onderzoeken ; praktische werken met zicht op logisch redeneren en prioriteiten stellen. Ik ben omgevingssensitief ; waarin ik los van denkbeelden of afkomst open sta voor anderen en hun gewoonten. Ik houd van vrijheid en kan besluitvaardig en daadkrachtig zijn waar dat nodig is met respect voor de ander en zonder veroordeling.

Vrije tijd

Graag werk ik aan mijn gezondheid om zo vitaal mogelijk te blijven. Zo vind ik het heerlijk om te sporten of bewegen en ben ik graag buiten.

Ik ervaar flow als ik creatief bezig ben. Zo heb ik jaren fotocursussen gevolgd, kan ik kleding maken en vind ik het leuk nieuwe dingen te creëren of leren.

Reizen is voor mij een bron van inspiratie en verwondering. Het ontdekken van adembenemende landschappen en het delen van kostbare momenten met mijn dierbaren zijn ervaringen die mijn hart vervullen.

Kleine dingen maken mij ook gelukkig zoals de zon die schijnt of een goed bakkie koffie of een leuk gesprek. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb